Våre kursholdere

Erika Bjørnsen: selvlært tusenkunstner som har drevet med undervisning i mange forskjel-lige typer håndarbeid. Her treffer du en en dyktig og engasjert dame.
Instruktør på: Nålefilting

Ewa Welter: er tegne og billedkunstner med nesten 20 års erfaring i undervisning av estetiske fag. Master i kunst og kunstundervisning. Medlem i INK/BKFR
Instruktør på: Maling, tegning, barnekurs

Ina Tveter: jeg gleder meg så til å holde kurs! Jeg begynte å sy for to år siden, da jeg ble mamma og det gikk opp for meg at jeg ikke lenger hadde tid til å fullføre alle strikkeplaggene jeg ønsket jenta mi skulle ha. Derfor satte jeg meg foran sy-maskinen og kunne trylle frem hjemmelagde barneklær. Jeg vil dele mine erfar-inger videre med foreldre, tanter, eller andre som ønsker å lære å sy barneklær.
Instruktør på: Sy barneklær

Inesa Grigaite-Spuciene: designer og gullsmed hos Inesse Jewelry AS.Bachelor i Metal Design/gullsmedfag. Mer en 10 års erfaring som gullsmedog sølvsmed. Har erfaring med produksjoner av bunadssølv og veskelås.
Instruktør på: Sølvring

Kit Fong Ling: Billedkunstner/Sivilarkitekt. Bor og arbeider i Norge. Født i Hong Kong, men op-pvokst i Boliva. Studerte kunst i Texas og arkitektur i Louisiana, USA. Deltatt i design konkurranse og kunstutstillinger i Bolivia, USA, Frankrike og Norge.
Instruktør på: Monotypi

Loubna Aleksandra Znizane har nesten 15 års erfaring med kunstnerisk og kommersiell fotografering. Hun er ut-dannet ved prestisjetunge University of the Arts i Poznan, Academyof Photography i Warsawa. Hun har deltatt på et par separatutstillinger og internas-jonale kunstfestivaler. Hun har jobbet mye med gammeldagse fotografiske teknikker og tar bilder med storformatkamera
Instruktør på: Foto

Mindaugas Spucys: Bachelor i Metall design og smedkunst. Har jobbet med galvanoplastikk i noe år.Har jobbet med design og innenfor kunstfeltet i 10 år.
Instruktør på: Galvanoplastikk

Runar Olsen: tok utdannelse ved Carl Olaf Olsens keramikkverksted 1985-1988.Startet som selvstendig keramiker i 1987 og eget verksted på Ålgård i 1996. Arbeideri stentøy og porselen. Han er opptatt av kombinasjonen bruksting/skulptur, og har et variert fargespekter i sine arbeider. Har undervist en rekke steder bl.a for landsfor-bundet for pottemakere. Turnert med den Kulturelle Skolesekken og Rikskonsertene.
Instruktør på: Keramikk