Åpen dag på Varatun gård 19. mai

19. mai holder hele gården åpent. Hos kunstnerne på loftet og i kjelleren finner du utrolig mye flott. I verkstedene er det full aktivitet og mulighet for å prøve seg på ulike aktiviteter. Det blir egne aktiviteter for barn, bl.a kunstverksted og bygging av insektshotell. I kafeen serveres det kaker, vafler, varm og kald drikke, denne kan enten nytes inne eller ute i hagen hvor de nye hagemøblene er på plass. Denne søndagen er det også åpning av ny kunstutstilling på gården, kunstneren denne gangen er Marie Svardal Brattebø. Ta med familie og venner til Varatun Gård.

Påmelding til barneaktivteter:

Bli med å skap et unikt bilde med palettkniv !
De mellom 8 – 12 år får mulighet å male et bilde i den raske og spennende palettkniv teknikken med veiledning av profesjonell kunstner. For små barn mellom. 4 – 7 år har vi kjekke håndverks oppgaver inspirerte av vår, sommer, sol og ferie. Velkommen:) Meld på, begrenset antall plasser: https://www.linticket.no/page/no/event/20/2315

Det er mangel på insektsboliger – men du kan hjelpe insektene ved å lage ditt eget insekthotell. 19. mai kan du bli med oss å lage ditt eget på Varatun gård. Det er begrenset antall plasser, så ikke meld på hvis du ikke er helt sikker på at du kommer til å bruke plassen.
https://www.linticket.no/page/no/event/20/2298

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s