Velkommen til strikke- og heklekafe mandag 3. september kl 10 på Varatun Gård.

Vi har vært så heldige å få Sandnes husflidslag med på et samarbeid hvor vi arrangere åpen hekle og strikkekafe. Vi starter opp mandag  3. september kl 10 på Varatun gård. Her kan du komme om du trenger hjelp til å stikke en hæl på sokken – vil lære å hekle bestemorruter – lurer på et mønster – eller trenger litt inspirasjon for å komme i gang. Kanskje har du bare lyst til å være sosial med andre som har samme interesse, uansett er du velkommen til oss!

sokker

Vi har åpent hver mandag fra kl 10-13 (ikke høst ferien) Det er egen gårdskafe på Varatun med vafler, kaker og kaffe, eller du kan ta med deg noe selv, hvis du har lyst. Tilbudet er gratis og åpent for alle.

Følg med på http://www.bydelshus.com for mer informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s