KURS 6 – SY EGNE BARNEKLÆR

Velkommen til sykurs på Varatun gård!

39869210_10157134740244947_65535694788886528_o

Dette kurset er for dem som ønsker og lære å sy klær til småbarn. Nivået er nybegynner, men man er velkommen til å delta selv om man har sy-erfaring.

Plagget vil være unisex modell, så det passer like bra om du ønsker å sy til gutt eller jente. Vi syr i jersey, eller annet stretch-stoff.

Vi har 12 flotte symaskiner på gården dere kan bruke på kurset, eller ta med deres egen. Stoff tar dere med selv, slik at du får et stoff som du selv er fornøyd med. Her i området kan man finne flotte stoffer på Kreaktiv på Kvadrat eller på Stoff og Stil på Hillevåg.

Mer info sendes ut etter påmelding.

Oppstart: lørdag 6. oktober. Kurset går over 3 lørdager: 6.oktober, 20.oktober og 27.oktober.

Instruktør: Ina Tveter. Jeg gleder meg så til å holde kurs! Jeg begynte å sy for to år siden, da jeg ble mamma og det gikk opp for meg at jeg ikke lenger hadde tid til å fullføre alle strikkeplaggene jeg ønsket jenta mi skulle ha. Derfor satte jeg meg foran sy-maskinen og kunne trylle frem hjemmelagde barneklær. Jeg vil dele mine erfar-inger videre med foreldre, tanter, eller andre som ønsker å lære å sy barneklær.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s