Lær intervjuteknikk

Hvordan er intervjuteknikken din? Har du lyst til å prøve deg foran kamera? Vi kjører et to-timers kurs i intervjuteknikk på Lura Bydelshus, og du kan delta tirsdag 20.februar kl.18-20 eller onsdag 21.februar kl.15-17. Intervjuteknikk er greit å kunne beherske når man skal drive research til en skoleoppgave, eller hvis man har tenkt seg en jobb innen media. Tv Sandnes og Ung i Sandnes er våre to plattformer, og begge steder er interessert i å få med seg flere medie-interesserte videre.

microphones-in-reporter-hands_1325-343

Har du lyst, har du lov!!! Du trenger ikke å ha noe som helst erfaring med å intervjue for å ha glede av dette kurset. Har du intervjuet litt tidligere? Ja, men da skal vi nok klare å finpusse teknikken din. Meld deg på her

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s